Dermicis Enschede

U bent van harte welkom bij Huidziekenhuis Dermicis te Enschede.

Dermicis Enschede is verhuisd
Huidziekenhuis Dermicis Enschede is verhuisd naar een nieuwe locatie. Sinds maandag 6 augustus vinden alle afspraken, onderzoeken en behandelingen in onze nieuwe kliniek plaats:

Ons nieuwe adres is:
Cromhoffsbleekweg 2
7513 EW Enschede

Dermicis Enschede contact

AdresCromhoffsbleekweg 2 7513 EW Enschede
Telefoon08 88 77 77 99 
E-mailinfo@dermicis.nl
Fax  08 88 77 77 98

Dermicis Enschede openingstijden

Maandag t/m vrijdag9.00 - 17.00
Maandagavond        17.30 - 20.10
Zaterdag9.00 - 14.40 (1x per maand)

Dermicis Enschede bereikbaarheid

Dermicis Enschede is goed te bereiken met de auto. Bereken de voor u snelste route. De praktijk heeft een eigen parkeergelegenheid waar u gebruik van kunt maken.

Bereikbaarheid openbaar vervoer
Dermicis Enschede is goed te bereiken met het openbaar vervoer. Lijnbussen stoppen op ‘De Kiepe’ en voor de deur stopt er ook een bus. Kijkt u voor de actuele dienstregeling en vertrektijden op www.9292.nl

Dermicis Enschede is verhuisd naar het Janninkcomplex

Jannink complex 2

Nieuwe locatie
Huidziekenhuis Dermicis Enschede is verhuisd! Sinds maandag 6 augustus zijn wij op een nieuwe locatie gevestigd, namelijk: Cromhoffsbleekweg 2, 7513 EW te Enschede. De hoofdingang bevindt zich aan de achterzijde van het pand. Loopt u bij binnenkomst langs de apotheek en sla vervolgens daar links af. Aan het eind van de gang, aan de rechterhand, ziet u onze receptie. Daar kunt u zich melden en vervolgens plaatsnemen in de wachtkamer.

Parkeren nieuwe locatie
Bij onze nieuwe locatie is er een gratis parkeergelegenheid aan de achterzijde van het pand (achter de grote schoorsteen). Zolang er nog geen slagboom staat, is de kans aanwezig dat de parkeerplekken bezet zijn. We raden u aan om uit te wijken naar de gratis parkeermogelijkheid van de supermarkt in de buurt, deze vindt u op vijf minuten lopen afstand van onze locatie.

Download de verhuisflyer
naar boven