Drs. M. Komar

"De combinatie van spreekuren en de chirurgische kant ligt me goed. Bovendien kun je therapeutisch heel veel voor mensen betekenen. Inmiddels beoefen ik mijn vak meer dan 14 jaar uit. Dermatologie is het ideale vak voor mij."

Drs. Komar is geboren en getogen in Oostenrijk. In 1992 is hij afgestudeerd aan de universiteit in Wenen en in 1996 heeft hij de opleiding tot algemeen arts afgerond in Klagenfurt te Oostenrijk.
Tijdens zijn coschappen vond drs. Komar de meeste specialismen even interessant. Tot hij dermatologie tegen kwam en alles op zijn plek viel. In 2002 heeft hij dan ook zijn opleiding tot dermatoloog in het universiteitsziekenhuis in Wenen afgerond.

"Aangezien ik veel van reizen en andere landen houd, heb ik mijn vak uitgeoefend in verschillende landen. Ik heb gewerkt als dermatoloog in Engeland en Duitsland. In Duitsland heb ik mij middels een 2 jarige opleiding gespecialiseerd in allergieën. Naast de dermatochirurgie (operatieve dermatologie) is dit zowel in Duitsland als bij Dermicis mijn focus gebied. In 2011 ben ik naar Nederland gekomen om voor Dermicis te werken, waar ik nog altijd met plezier en met heel veel liefde mijn vak kan uitvoeren.”

naar boven