Drs. K. Wehmeijer

“Mijn motto: behandel een ander zoals je zelf graag behandeld wilt worden, met oprechte aandacht voor het individu achter de huidaandoening en een gezonde dosis humor.”

Drs. Wehmeijer studeerde geneeskunde aan de Rijksuniversiteit Groningen. Tijdens haar co-schap dermatologie in het Medisch Spectrum Twente te Enschede en haar keuze-coschap in het Erasmus Medisch Centrum te Rotterdam kwam zij in 2002 tot het inzicht dat dit specialisme haar op het lijf geschreven is; “een visueel en zeer afwisselend, zowel praktisch als beschouwend vak, met patiënten van alle leeftijden, waarin ik mijn handvaardigheid en creativiteit op verschillende wijzen kan toepassen.”

Haar specialisatie tot dermatoloog in het Leids Universitair Medisch Centrum rondde zij in 2008 af waarna zij 9 jaar werkzaam was in Gelre ziekenhuizen te Apeldoorn. De opleiding Mohs micrografische chirurgie volgde zij in 2017 in het Isala Dermatologisch Centrum te Zwolle.
Inmiddels heeft zij 10 jaar ervaring en is zij momenteel als dermatoloog werkzaam in Utrecht. Bij Dermicis is zij regelmatig werkzaam om patiënten met een specifieke vorm van huidkanker middels Mohs micrografische chirurgie te behandelen. Bovendien geeft zij praktisch onderwijs dermatochirurgie aan arts-assistenten in opleiding in het UMC Utrecht.

Aandachtsgebieden zijn dermato-oncologie, dermatochirurgie, inclusief Mohs micrografische chirurgie, naast algemene dermatologie en onderwijs.

naar boven