Drs. D.E. Beemer-Kraag

"Als dermatoloog vind ik het belangrijk niet alleen naar de huid te kijken, maar vooral ook naar de persoon die leeft met de huidaandoening. Elke patiënt is uniek en behoeft een eigen aanpak om verder te komen. Voldoende rust en aandacht voor de patiënt en goed luisteren naar de patiënt vind ik daarbij van belang." 

Al heel vroeg wist drs. Beemer-Kraag dat zij iets met de huid wilde doen. Op het moment dat zij was uitgeloot voor de opleiding tot arts, besloot zij dan ook de propedeuse huidtherapie te behalen. Na een jaar kon zij toch starten met de opleiding tot arts, waarin deze interesse voor de huid bleef bestaan. Om ervaring op te doen als arts heeft zij twee jaar op de spoedeisende hulp gewerkt en aansluitend aan deze periode kon zij de opleiding tot dermatoloog volgen.

Tijdens de opleiding heeft drs. Beemer-Kraag zich verdiept in management en als keuze stages heeft zij gekozen voor de dermato-chirurgie en flebologie. Ook heeft zij tijdens de opleiding uitgebreide ervaring op kunnen doen op het gebied van onder meer de algemene dermatologie, oncologie, kinderdermatologie en allergologie.

naar boven