drs. C.S. Abas

'In het contact tussen patient en dokter vind ik het belangrijk dat er een open houding en luisterend oor is vanuit de arts. Tevens ook dat deze de nodige behandeling goed kan uit leggen en onderbouwen aan de patient. Het resultaat moet zijn dat een patient met zelfvertrouwen, vertrouwen in de behandeling en dokter en een glimlach de deur uit gaat.'

'With great power, comes great responsibility'

Drs.Abas studeerde geneeskunde aan de Erasmus universiteit te Rotterdam. Vanaf een jonge leeftijd was hij altijd al gefascineerd door de huid. Tijdens zijn dermatologie coschappen heeft deze fascinatie zich verder ontwikkeld tot een passie voor dit bijzondere specialisme. Om als eerst een goede all-round dokter te worden heeft hij ter voorbereiding een jaar chirurgie gedaan in Delft in het Reinier de Graaf Gasthuis en 2 jaar Interne Geneeskunde in Rotterdam bij het Ikazia- en Havenziekenhuis. Met deze verworven kennis en kunde heeft hij een brede klinische blik van de patient wat uiteindelijk bijdraagt aan de uiteindelijke diagnostiek en behandeling van huidziekten bij verschillende patienten. 

Bij de flebologie voelt hij zich verantwoordelijk voor een op maat gemaakte behandeling dat zowel het functionele als het cosmetisch aspect van klachten betreft. Dit doet hij in overeenstemming met de dermatologen en door de laatste congressen te bezoeken voor de nieuwste ontwikkelingen op dit gebied. 

naar boven