Over Dermicis

Dermicis is één van de grootste gespecialiseerde aanbieders van dermatologische zorg in Nederland. We richten ons enkel op dermatologie om zo de beste zorg en patiëntenervaring voor dit vakgebied te kunnen bieden.

Persoonlijke behandeling

Wij geloven in het belang van uitstekende medische kwaliteit gecombineerd met persoonlijke aandacht en een prettig en efficiënt proces. Dit betekent dat we samen met een patiënt een huidprobleem bekijken en behandelen, op een manier die voor hem of haar werkt. Door onze patiënten goed en begrijpelijk te informeren weten ze waar ze aan toe zijn en kunnen ze goede keuzes maken als dat nodig is.

We doen ons uiterste best om elke patiënt op een voor hem of haar prettige manier te helpen, met persoonlijk contact en zonder lange wachttijden. We bieden zorg in lokale buitenlocaties waar u terecht kunt voor eerste consulten, controles of kleine ingrepen en in patiëntencentra waar we ook grotere ingrepen en behandelingen uitvoeren. Ook is het mogelijk, als u dat prettig vindt, om telefonisch of digitaal contact te hebben om snel dingen te kunnen bespreken.

Medische expertise

Om uitstekende medische kwaliteit te bieden werken we met een relatief grote groep specialisten, elk met veel kennis van dermatologie in zijn geheel, maar ook elk met specifieke expertise en ervaring op deelgebieden zoals huidkanker of eczeem. De specialisten zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en maken gebruik van de nieuwste behandelmethodes. Zo kunt u in bijna alle gevallen door Dermicis worden behandeld en hoeft u niet te worden doorverwezen naar een andere specialist.

20
locaties in NL
58
medewerkers
16
specialisten
8.6
patiënttevredenheid

Onderdeel van NL Healthcare Clinics

Dermicis is onderdeel van NL Healthcare Clinics

naar boven