Onze zorg

Onze zorg gaat verder – de beste medische expertise en een persoonlijke behandeling waarbij u weet waar u aan toe bent!

Bij Dermicis kunt u terecht voor alle dermatologische behandelingen voor huidaandoeningen en flebologie (afwijkingen aan aderen). Er zijn heel veel verschillende aandoeningen: moedervlekken, huidkanker, eczeem, psoriasis, acne, spataderen en vele andere ernstige en minder ernstige problemen. Voor een goede diagnose is het belangrijk dat u naar een ervaren specialist gaat.

Persoonlijke behandeling

Onze zorg kenmerkt zich door persoonlijke contact en een snel en prettig proces op maat voor u. Wij geloven in helderheid en eerlijkheid over uw gezondheid en verwachte resultaten van behandelingen. In overleg met u wordt bepaald hoe u behandeld wordt.

Medische expertise

Wij werken met een relatief grote groep specialisten, elk met veel kennis van dermatologie in zijn geheel, maar ook elk met specifieke expertise en ervaring op deelgebieden zoals huidkanker of eczeem. De specialisten zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en maken gebruik van de nieuwste behandelmethodes. Zo kunt u in bijna alle gevallen door Dermicis worden behandeld en hoeft u niet te worden doorverwezen naar een andere kliniek.

naar boven