Prof. dr. Arnold P. Oranje overleden

25 oktober 2016

Woensdag 19 oktober jl. hebben wij het droevige bericht ontvangen dat Prof. dr. Arnold P. Oranje onverwachts is overleden.

Wij zijn diep getroffen door dit bericht. Het is een groot verlies. Arnold leefde vol passie, betrokkenheid en energie. Hij is bekend om zijn uitzonderlijke kennis van kinderdermatologie en haarproblematiek. Ook internationaal is hij sleutelfiguur in deze velden.

Bij Dermicis stonden zijn spreekuren vol met verwijzingen van collega’s van binnen en buiten Dermicis en patiënten uit het hele land wisten hem te vinden. Een van de vele dingen waar Arnold zich sterk voor maakte was de opzet van een eczeemschool. Waar ouders en kinderen samen komen om over eczeem te praten en lotgenoten te ontmoeten.

Voor ons ligt nu de taak de zorg voor u, zijn patiënten, zo goed mogelijk over te nemen. Reeds geplande afspraken bij Prof. dr. Arnold P. Oranje zullen wij verplaatsen naar de agenda van één van onze andere dermatologen.

Ter nagedachtenis is Dermicis Alkmaar woensdag 26 oktober vanaf 13.30 uur gesloten.

Namens alle medewerkers van Dermicis wensen wij familie en vrienden veel sterkte toe bij de verwerking van dit grote verlies.

Image 2016 10 25
naar boven