Onze zorg @ Wormerveer

12 september 2016

Dermatoloog dr. R. (Rogier) Heide houdt om de week op woensdagmiddag van 13.30 tot 17.00 uur spreekuur in Huisartsenpraktijk Wormerveer aan de Stationsstraat 7 te Wormerveer.

Huidziekenhuis Dermicis houdt dermatologisch spreekuur in Wormerveer. Dermatoloog dr. R. (Rogier) Heide houdt om de week op woensdagmiddag van 13.30 tot 17.00 uur spreekuur in Huisartsenpraktijk Wormerveer aan de Stationsstraat 7 te Wormerveer. Met deze unieke setting, waarbij huisarts en specialist in hetzelfde pand werkzaam zijn, wordt een andere wending gegeven aan de samenwerking tussen de eerste en tweedelijns zorg.

Patiënt staat centraal
“Huidziekenhuis Dermicis gaat uit van de patiënt in alles wat we doen en daarom draaien we de rollen om. In plaats van dat de patiënt naar onze specialisten gaat, komen wij naar hen toe”, aldus Rogier Heide. Naast de drie hoofdvestigingen in Alkmaar, Haarlem en Doetinchem, houdt Dermicis op meerdere buitenlocaties spreekuur. In de omgeving van Alkmaar is dr. Heide reeds een spreekuur gestart in Bovenkarspel, Heerhugowaard, Castricum en nu volgt Wormerveer.

Korte lijnen
De start van dermatologische spreekuren in hetzelfde pand als huisartsen ervaren de patiënten als zeer positief. “Doordat de huisarts en de dermatoloog in hetzelfde pand zitten, kunnen ze direct met elkaar overleggen. Dit heb ik als zeer prettig ervaren”, aldus een patiënt.

Om een afspraak te maken in Wormerveer dient u in het bezit te zijn van een verwijsbrief.

naar boven