Huidziekenhuis Dermicis bestaat 10 jaar!

12 april 2018

Huidziekenhuis Dermicis viert op vrijdagmiddag 13 april haar 10-jarig bestaan. Reden om met onze medewerkers deze dag feestelijk door te brengen. Dit betekent dat vanaf 12.30 uur al onze locaties dicht zijn en wij alleen in geval van spoed telefonisch bereikbaar zijn via 088 877 77 99.

Op 14 april 2008 werd de eerste vestiging van Dermicis geopend in Haarlem. Dankzij het grote succes werden er al gauw vestigingen in Alkmaar en Doetinchem opgericht. Inmiddels zijn er al veel patiënten geholpen aan zeer uiteenlopende aandoeningen zoals spataderen, moedervlekken, acne en infecties. We zijn trots dat wij in tien jaar tijd zijn uitgegroeid tot een specialistisch huidziekenhuis met 20 locaties door heel Nederland. Huidziekenhuis Dermicis is momenteel één van de grootste gespecialiseerde aanbieders van dermatologische zorg in Nederland.

‘Wij verlenen elke dag met persoonlijke aandacht zorg op maat. Onze professionals weten als geen ander hoe het voelt om met een huidaandoening door het leven te gaan. Wij zijn trots op wat wij tot dusver bereikt hebben met onze hoogstaande en effectieve huidzorg en de bijdrage die wij hebben kunnen leveren aan het welzijn van onze patiënten, aldus dermatoloog en medisch directeur Marc Nahuys.

Wij willen alle patiënten, collega-artsen en (oud-)medewerkers bedanken voor het vertrouwen in Huidziekenhuis Dermicis!
 

Huidziekenhuis dermicis viert tienjarig jublieum klein
naar boven