Dermicis ontvangt opnieuw het Spataderkeurmerk

13 september 2018

Ook dit jaar heeft Dermicis het Spataderkeurmerk weer ontvangen van de Hart & Vaatgroep. Het keurmerk geeft aan welk ziekenhuis voldoet aan de kwaliteitseisen voor goede spataderzorg. Huidziekenhuis Dermicis is trots om bij deze 63% van de ziekenhuizen en ZBC's te horen die het keurmerk hebben behaald.

Spataderkeurmerk helpt patiënt
Het Spataderkeurmerk van Harteraad (partner van de Hartstichting) helpt patiënten een geïnformeerde keuze te maken voor een ziekenhuis of zelfstandig behandelcentrum waar goede spataderzorg wordt aangeboden. Om het Spataderkeurmerk te ontvangen, moeten ziekenhuizen en zelfstandige behandelcentra (ZBC’s) zich aanmelden voor het keurmerk en voldoen aan een set van kwaliteitscriteria. Deze criteria zijn tot stand gekomen in nauwe samenwerking met beroepsgroepen van dermatologen, vaatchirurgen en -laboranten.

Harteraad vindt het belangrijk dat mensen met spataderen weten welke ziekenhuizen en ZBC’s zich specialiseren in de behandeling en goede spataderzorg leveren. Voor de analyse wordt gebruik gemaakt van openbare kwaliteitsgegevens die behandelcentra verplicht zijn om aan te leveren.

Voor een overzicht van alle locaties met het Spataderkeurmerk 2018 en de nieuwe gegevens kijkt u op www.hartenvaatgroep.nl

Om het Spataderkeurmerk te krijgen, moeten ziekenhuizen voldoen aan specifieke kwaliteitscriteria. Deze criteria zijn tot stand gekomen in nauwe samenwerking met beroepsgroepen van dermatologen, vaatchirurgen en vaatlaboranten.
Spataderkeurmerk

Informatie over de aandoening
Meer weten over de spataderenzorg die Huidziekenhuis Dermicis biedt?
Ga dan naar de pagina --> Spataderen en maak een afspraak via 088 877 77 99 of online onderstaande button. 

naar boven