Dermicis lanceert app voor patiënten

22 januari 2018

Huidziekenhuis Dermicis wil in de voorbereiding en nazorg van een operatie, haar patiënten ondersteunen door middel van een handige app.

De app geeft stapsgewijs informatie in elke fase van het behandelingsproces dat uitgevoerd wordt bij Huidziekenhuis Dermicis. In voorbereiding op de behandeling geeft de app push-berichten (meldingen) met betrekking tot het voorbereiden op de operatie, zoals het stoppen met bepaalde medicatie. De patiënt ontvangt een dag van te voren de routebeschrijving in de app. Ook in het natraject ondersteunt de app in het voorzien van informatie wat betreft leefregels voor de patiënt. 

Deze handige app kan (kosteloos) gedownload worden in de App Store of Google Play. Zoek hierin naar 'Huidziekenhuis Dermicis' en druk op het betreffende item om deze te downloaden en te installeren. Wanneer de app geopend wordt, kan de patiënt de specifieke behandeldatum invoeren en de juiste behandeling selecteren. 

Door middel van deze nieuwe technologische ontwikkeling speelt Huidziekenhuis Dermicis in op de mogelijkheden om haar patiënt op het juiste moment van de juiste informatie te voorzien. 

naar boven