Derma2care neemt Huidtherapie Dermicis over

16 januari 2017

Huidziekenhuis Dermicis wil zich volledig toeleggen op dermatologie. Met dit in gedachten is Huidtherapie Dermicis per 1 januari 2017 overgenomen door Derma2care. Derma2care zal de huidtherapeutische behandelingen voortzetten binnen de muren van Dermicis in Alkmaar en Haarlem. De huidtherapeutische behandelingen in Doetinchem zijn per 1 januari 2017 beƫindigd.

Wij hebben een weloverwogen keuze gemaakt en we hebben er alle vertrouwen in dat Derma2care u vergelijkbare service biedt zoals u gewend bent van Huidtherapie Dermicis.

Derma2care
Met inmiddels acht vestigingen in Noord-Holland verzorgt Derma2care met een professioneel team deskundige huidtherapeutische behandelingen en laserbehandelingen. Naast huidtherapie van topkwaliteit vindt het team van Derma2care persoonlijk contact zeer belangrijk. Derma2care heeft in de loop der jaren een multidisciplinaire samenwerking opgebouwd met artsen en dermatologen uit onder andere het OLVG, Spaarne Gasthuis, Ziekenhuis Amstelland, Kraaiennest Medisch Centrum en Dermicis.

Groter behandelaanbod
Derma2care is als praktijk voor huidtherapie en laserbehandelingen lid van de Dutch Aesthetic Laser Association (DALA). Dit is de Nederlandse beroepsvereniging die zich inzet voor de kwaliteit van laser-, licht- en energiebehandelingen. De huidtherapeuten zijn lid van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH) en geregistreerd bij de kwaliteitswet BIG. Om de beste huidzorg te bieden, wordt bij Derma2care met de meest geavanceerde behandelapparatuur gewerkt en worden ontwikkelingen binnen de laser- en huidtherapie nauwlettend in de gaten gehouden. Het bijkomend voordeel voor u is dat het behandelaanbod bij Derma2care groter is.   

Vertrouwde locatie en contactpersoon
Deze overname brengt voor patienten in de omgeving van Alkmaar en Haarlem weinig merkbare veranderingen met zich mee. Derma2care werkt binnen de muren van Dermicis in Alkmaar en Haarlem. Tevens zullen huidtherapeuten Chantal van Renen en Melanie Kuys in dienst komen van Derma2care. U houdt dus uw vaste contactpersoon en kunt terecht op het vertrouwde adres. 

Patienten in de omgeving van Doetinchem verwijzen wij voor de voortzetting van uw behandeling graag door naar huidtherapeuten in de nabije omgeving. Uiteraard bent u ook van harte welkom om uw behandeling voort te zetten bij Derma2care in onze vestiging te Alkmaar of Haarlem.

Vragen?
Voor een afspraak of vragen over de overname kunt u bellen met Derma2care via 023-551 56 21 of 020-470 32 72.

naar boven