Nieuws

Het laatste nieuws

20 mei gratis digitale screening

19 mei 2017

Skinvision app huidkankerdag
Morgen, 20 mei, is het Huidkankerdag in Nederland. Een dag waarop aandacht wordt gevraagd voor huidkanker: een ziekte waar twintig procent van de Nederlanders mee te maken krijgt. De Nederlandse app SkinVision zorgt dit jaar samen met huidkliniek Dermicis voor een primeur, door op Huidkankerdag een gratis digitale screening aan te bieden. Iedereen kan nu simpelweg met een smartphone de gezondheid van de huid checken.

Lees verder


Drs. Michelle Sprockel stopt bij Dermicis

25 april 2017

Michelle sprockel dermicis
Onze gewaardeerde collega drs. Michelle Sprockel gaat ons helaas verlaten. Zij heeft per 1 mei 2017 een nieuwe uitdaging aangenomen.

Lees verder


Nationale Huidkankerdag

19 april 2017

Op 20 mei 2017 vindt de Nationale Huidkankerdag plaats. De dermatologen van Huidziekenhuis Dermicis doen hier aan mee. Deze dag is een initiatief van de Nederlandse Vereniging voor Dermatologie en Venereologie. Tijdens de Huidkankerdag krijgt u informatie over huidkanker, veilig zonnen en kunt u uw huid laten controleren op eventuele verdachte plekjes door een dermatoloog.

Lees verder


Dermicis lanceert TeleDE: een Teledermatologie app voor huisartsen

23 maart 2017

Telede app dermicis
Door gebruik van teledermatologie kunnen patiënten vaak sneller geholpen worden bij huidaandoeningen. Vanaf vandaag kan dat nog eenvoudiger en sneller met TeleDE, een teledermatologie app voor huisartsen. Makkelijk met een smartphone te gebruiken, snel antwoord, veilig en gratis. TeleDE is ontwikkeld door Dermicis, een van de grootste aanbieders van dermatologische zorg, in nauwe samenwerking met huisartsen van Arts en Zorg. De app is gemaakt door ZIVVER.

Lees verder


naar boven