Nieuws

Het laatste nieuws

Dermicis lanceert app voor patiënten

22 januari 2018

Appppp
Huidziekenhuis Dermicis wil in de voorbereiding en nazorg van een operatie, haar patiënten ondersteunen door middel van een handige app.

Lees verder


Nederlanders checken huid onvoldoende

15 december 2017

Meer dan de helft van de Nederlanders van 20 tot 50 jaar checkt de huid niet of niet genoeg op verdachte plekjes.

Lees verder


Ondernemingsraden Bergman en NL Healthcare Clinics gaan akkoord met fusie

07 december 2017

Naarden/Amsterdam, 7 december 2017 – De vier ondernemingsraden van Bergman Clinics en NL Healthcare Clinics staan positief tegenover de fusie van beide klinieken. Hiermee is een belangrijke mijlpaal bereikt in het fusieproces. Het is nu aan de Nederlandse Zorgautoriteit om een oordeel over de fusie te geven, daarna volgt de ACM. De partijen verwachten de fusie in het eerste kwartaal van 2018 definitief te kunnen maken, indien er geen bezwaren bij de autoriteiten ontstaan. Bergman en NL Healthcare kondigden hun fusie eind september aan. Door het samengaan ontstaat de grootste aanbieder van medisch specialistische zorg via focusklinieken.

Lees verder


NL Healthcare Clinics en Bergman Clinics bundelen krachten

26 september 2017

NL Healthcare – bestaande uit de zorgbedrijven Huidziekenhuis Dermicis, Orthopedium, Medinova, NedSpine en Oogziekenhuis Zonnestraal – hebben het voornemen om te gaan fuseren met Bergman Clinics. Door te fuseren vormen NL Healthcare Clinics en Bergman Clinics de grootste aanbieder van medische specialistische zorg via focusklinieken met als doel om in heel Nederland kwalitatief hoogstaande patiëntgericht behandelingen tegen een concurrerende prijs te leveren.

Lees verder


naar boven